Færdiguddannet fysioterapeut 2019

Hvad laver en fysioterapeut?

En fysioterapeut er en sundhedsfaglig person, der arbejder med menneskets krop, bevægelser og funktioner. En fysioterapeut arbejder med at opbygge kroppens hensigtsmæssige bevægelser, så vi både i arbejds- og fritidslivet kan få opfyldt vore ønsker og behov.

En fysioterapeut bruger denne viden til at arbejde forebyggende og sundhedsfremmende. Fysioterapi bygger på teoretisk viden, erfaring og praktiske færdigheder indenfor undersøgelse, analyse og vurdering af menneskets funktioner og bevægelser. Fysioterapeuten arbejder med afsæt i, at hvert menneske er unikt og har forskellige behov og ressourcer, som anvendes for at kunne udføre funktioner og bevægelse.

Jeg er uddannet fysioterapeut fra Professionshøjskolen Absalon i Næstved. 

Hvorfor virker fysioterapi ikke altid?

Kender du det – at gå til en “fys”, som bare giver dig nogle øvelser og ikke gør ret meget andet? Og øvelserne gør det hele meget værre – de er besværgelige at udføre – og du er i tvivl om du gør det rigtigt…

Jeg lægger hænder på! Jeg bruger min hænder til at behandle dig, både i form af massage og triggerpunktsbehandling. Mine hænder skaber en varme, som er med til at blødgøre dit bindevæv, så det holder op med at gøre ondt. Mine hænder finder alle de “ømme punkter” som skal fjernes. 

Jeg guider dig til at benytte åndedrættet som smertelindring – alle kan trække vejret alle steder 🙂
Jeg giver dig øvelser som er nemme at få lavet i løbet af en dag – alle kan strække sig i sengen 🙂

Mit udgangspunkt er hvad DIG! Det er jo dig der skal lave øvelserne eller forandre en arbejdsstilling, eller dyrke en anden form for motion… Det er altid op til dig!

 

Kontakt mig

Jeg afhjælper smerter fra muskler i nakke/skulder og ryg

Jeg giver dig øvelser du NEMT kan lave hjemme

Jeg sørger for at du igen bliver smertefri – sammen med dig selv 🙂

 

Hvorfor lige fysioterapeut?

Min historie er sikkert som mange andres. Jeg tog en videregående uddannelse som ung, hvor mine forældre – velmenende – var med til at påvirke min beslutning, og har de sidste 20 år arbejdet med salg.

I forbindelse med et ansættelsesforhold, hvor jeg blev fritstillet lige inden jeg gik helt ned med stress, var jeg så heldig at få 4 måneder hjemme. Jeg brugte denne periode på at tænke rigtig meget over, hvordan jeg ønsker at mit professionelle arbejdsliv skal være fremadrettet.

Jeg vil arbejde med min hobby!

Jeg har hele mit voksenliv undervist i gymnastik. Jeg har et EFFEKT- og et YOGAahold i Slagelse Gymnastik Forening. Jeg har været på et utal af kurser hos Birgitte Nymann, som er ophavskvinden til EFFEKT. Hun er klog på kroppen og EFFEKT som træningsform er, uden sidestykke, den meste intelligente form for træning jeg kender til.

Jeg har altid været meget inspireret af Birgittes viden, af hendes måde at formidle den på, og af den effekt træningsformen har. Kort fortalt er EFFEKT funktionel træning, der tager udgangspunkt i musklens funktion, dens udspring og tilhæftning og dens ydeevne. Når vi kender disse faktorer, kan træningen gøres EFFEKT-fuld, intelligent og være med til, at gøre os bedre, til at klare hverdagens udfordringer.

Min fremtidsplan…

Min nysgerrighed har altid drevet mig! Derfor tænkte jeg: De næste mange år på arbejdsmarkedet, vil jeg arbejde med noget, der virkelig har min interesse, noget der vil gavne andre mennesker, noget der vil gøre en markant forskel. Fysioterapeut var den løsning jeg har valgt, fordi jeg kan kombinere de færdigheder jeg allerede besidder, med en grundig viden om den menneskelige krop.

Vil du være test-person?

Jeg glæder mig – oprigtigt!

Jeg glæder mig til, at blive klogere, mere vidende og bedre rustet til at kunne behandle, træne og optimere kroppen.

Jeg glæder mig til, at kunne gøre en positiv forskel for patienter, klienter og deltagere.

Jeg glæder mig til, at blive udfordret og få min nysgerrighed dækket med en interesse, jeg har dyrket hele mit liv.

Jeg glæder mig til, at blive så klog på det fysiske, at jeg tør stole på min kropslige intuition og fornemmelse for, hvordan andre mennesker har det.

MIN STORE INSPIRATION

FIND MIG I SLAGELSE