Trimning og klipning af hunde

Jeg trimmer dem der har pels til det. Jeg klipper dem der har pels til det. Jeg bytter ikke rundt på det! Korrekt pelspleje er virkelig vigtigt for at hunden ikke fryser, ikke bliver snavset, ikke bliver filtret og for at hunden trives. Jeg ordner hunden med respekt for dens grænser således holder vi de pauser der er behov for. Den bliver ikke badet med duftende shampoo, føntørret eller andet unaturligt for en hund. Jeg ordner pels, klipper negle og ordner ører efter behov.

Kontakt mig

Mangler du hjælp til din hunds pelspleje?

Har du brug for et godt træningstips?

Jeg hjælper dig med det hele

Mine hunde

Jeg er vokset op med Ruhåret Gravhund. Så da jeg selv skulle have min første hund – tja – så måtte det jo være en ruhåret gravhund. Mange frarådede mig at vælge gravhund…

  • Den er stædig og egenrådig
  • Den er umulig at opdrage
  • De stikker af og slår kaniner ihjel…

Jeg har haft 3 gravhunde (Izzi har vi endnu) og ELSKER gravhundens sind, stædighed, klogskab og jagt-instinkt. Familien bruger meget tid på Izzi, til træning, lufte-ture og sociale aktiviteter, som er en nødvendighed for at hunde trives – gravhund eller ej. 

Mie

Mie

Izzi

Izzi

Amiga

Amiga

Hvad koster det at have hund?

Det koster både penge, tid og energi!

Du skal afsætte penge til mad, dyrlæge, træning og pelspleje. Du skal afsætte tid HVER dag til at lufte din hund op til flere gange dagligt. Vi bruger ca. 1 time på morgenturen og 1½-2 timer om eftermiddagen. Du skal tilbyde din hund aktiviteter, der udfordrer dens naturlige drifter og dens racebestemte forcer. Du skal investere den energi, der skal til i forhold til at opdrage din hund ved at gå til træning, øve derhjemme og hele tiden arbejde med din hund.

Med den rigtige træning, motivation, udfordring og kærlighed får du en god hund.

Jeg er ikke uddannet hundetrimmer

Du skal vælge mig, hvis du ikke skal udstille, have din kåret eller på anden vist have vurderet din hund af professionelle.

Selvfølgelig har jeg det grundlæggende på plads omkring, hvordan trimningen af en Ruhåret Gravhund skal se ud. Jeg ved hvordan den skal se ud – jeg ved hvor jeg må klippe og hvor jeg skal trimme – men kun når vi taler Ruhåret Gravhund.

Hundetræner i DCH

Jeg er uddannet hundetræner i DCH Slagelse. Mit hold er et hyggehold, hvor vi træner “for sjov”. Vi laver mange sjove ting med hundene, og fælles for holdet er, at det er ung-hunde, som alle er udfordret rent aldersmæssigt. Jeg kalder dem teenager-hunde, fordi de har samme udfordringer som teenagere – deres hjerner er under ombygning.

Respekt for hundens udvikling, aldersmæssige udfordringer og dens naturlige drifter, er meget vigtige elementer for mig i den træning jeg tilbyder. Det skal være sjovt at træne hund – både for fører og hund!

Jeg underviser med stor fokus på social adfærd blandt hundene. Vi mennesker skal jo lære at ”tale hundsk”, som skulle vi lære at tale et fremmede sprog. Den gode interaktion hund og fører imellem, kommer med kærlighed, konsekvens og kontakt.

Pelsplejen

Når hundene er her hos mig, ligger de helt stille, når jeg ordner dem. Det gør de IKKE derhjemme. Som ”fremmede” har jeg mulighed for, at håndtere hunden anderledes end ejer. Ligesom dyrlægen, kan jeg ”købe” mig til hundens tillid, en kort periode, med guffere, berøring og pleje på en anden måde end ejer kan. Faktisk vil jeg faktisk helst ordne hunden, uden ejer er til stede. Det gør det nemmere for både mig og hund og ejer.

Hunden er jo menneskets bedre ven – se her hvordan hænger det sammen i min verden

Ubetinget kærlighed

Ubetinget kærlighed fra hunden, som giver os en følelse af at være elsket

Kommunikation

Forøger non-verbale kommunikationsevner

Berøring

Vi nusser, klapper og hygger med hunden og oplever glæden ved berøring

Gode resultater

Hvis du yder en rigtig indsats, opnår du hurtigt et godt resultat med din hund

Social interaktion

Stort behov for social interaktion hund og menneske imellem

Livsvigtige færdigheder

Evner som tilgivelse, loyalitet, tryghed kommer med en hund – det er livsvigtige behov for os mennesker

Respekt

Respekt for individet – hund eller menneske – kræves for at hunden trives.

Empati

Øger vores empatiske evner

Træningspartner

Hunden er god træningspartner – gå eller løb gerne med din hund

Øget opmærksomhed

Fortolkning af signaler fra din hund, øger opmærksomheden på de signaler, du modtager fra andre

Ros og anerkendelse

Ros og anerkendelse er vigtig for både hunde og mennesker